Lumenveisto

Lumenveisto on koko kehoa aktivoivaa liikuntaa. Veistäjä lapio, kolaa, petkelöi ja tamppaa lunta muottiin. Erityisesti käsivarret, hartiat ja selkä saavat hyvää liikuntaa. Muotin täytön jälkeen alkaa varsinainen veistäminen, muotoilu ja kolmiulotteinen suunnittelu. Tiimeissä toteutettu tempaus kehittää tiimityöskentelyä parhaimmillaan ja on yhteishenkeä nostattavaa toimintaa.

Haluamme kehittää yhteisöllistä ja osallistavaa lumen- ja jäänveistoa. Kasaamme tietoa ja dokumentaatiota talvitapahtumista ympäri Suomea sekä pyrimme edistämään lumen- ja jäänveiston positiivista kuvaa. Julkaisemme myöhemmin oppaan matalan kynnyksen veistosten toteutukseen pakkaslumesta. Kutsumme kaikki kiinnostuneet oppimaan ja kokemaan veistotaiteen ilo ja nauttimaan talvisesta yhdessä tekemisestä. Tule mukaan tapahtumiin tai ehdota tapahtumaa missä voisi olla lumen- ja jäänveistoa.

Visioidaan elämyksellisiä talvitapahtumia yhdessä. Lähetä meille sähköpostia tai soita niin jutellaan lisää vesselit(at)imaginethetrees.com


©2019 Vesselit.fi - Lumenveisto ja koulutukset